Viime kerralla kirjoittelin ystävästäni... tänään ajattelin kirjoittaa tyttöystävästäni. Pojustuksena varsinaiseen aiheeseeni kerrottakoon että meillä on ollut melkoista ylä- ja alamäkeä koko parisuhteemme ajan. Tyttöystävälläni on diagnosoitu bipolaaritauti eli kaksisuuntainen mielialahäiriö. Hän on puhunut avoimesti asiasta alusta alkaen. Kuitenkin ensimäinen masennuskausi tuli täytenä yllätyksenä... ja yllätys se taisi olla Mariallekin. Aluksi asiasta kehittyi meille kriisi koska Maria vetäytyi itseensä eikä tahtonut että mä joutuisin jotenkin kärsimään hänen masennuksestaan. Siinä kohtaa hän sanoi mulle että ymmärtää täysin jos en tahdo jatkaa seurustelua hänen kanssaan. Toki asiassa oli sulattelemista mutta avoin rehellinen keskustelu välillämme kuitenkin tuntui arvokkaalle ja erittäin merkitykselliselle, ainutlaatuiselle. Itsekään en ole täydellinen ja mussa on myöskin paljon vikoja.

Millainen on täydellinen kumppani? 

Rehellinen, avoin, huomioon ottava, välittävä aikuinen ihminen. Sellainen joka tykkää susta just sellasena kun olet vikoinesi päivinesi. 

Onko tähän jotain lisättävää?

Silloin päätin että tämä "kortti" Marian kanssa katsotaan ihan loppuun saakka. Uskon että Marian sairauden kanssa voi oppia elämään. Päätin sitten kosia tyttöystävääni osoittaakseni että en meinaa lähteä pois. Aika näyttää pystynkö olemaan naiselleni tukena mutta vakaa aikomukseni on olla hänen rinnallaan. Kuitenkin yhdessä ollessamme meillä on ihanaa. 

Mutta seksi ei ole sujunut aikoihin, ehkä Mariasta johtuen. Lähes kaikissa aikaisemmissa parisuhteissani seksi on sujunut sanoisinko paremmin... mutta sitten niissä on ollut jotain muita tekijöitä jotka ovat ajaneet meidät erilleen. Olen tässä miettinyt kuinka iso asia seksi kuitenkaan loppujen lopuksi on. Onko se tärkeää?

Paljon esimerkiksi iltalehden nettisivuilla jaellaan seksivinkkejä ja ohjeita miten saat paremman orgasmin. Nopealla vilkaisulla sinne on myös listattu 10 seksimyyttiä, kirjoitettu artikkeli seksistä raskausaikana, tehty kysely aiheesta onko joku pariskunta yhdessä vain seksin vuoksi, kuka on toteuttanut seksifantasiansa, millaisella profillikuvalla nettideiteillä käy flaksi, mikä saa miehen syttymään, mikä saa naisen syttymään, miten heittäydytään seksiseikkailuihin ja todellakin artikkeli myös aiheesta voiko iso penis viedä neitsyyden uudestaan. Vielä sokerina pohjalla seksiprofessori tietää 6 myyttiä pettämisestä.

41ZeYeT-cFL._SY300_-normal.jpg

Iltalehteen jos on luottaminen niin ihmiset eivät muuta teekään kuin harrastavat seksiä aamusta iltaan ja kaiken toiminnan päämääränä on päästä lakanoiden väliin peuhaamaan. Paljonko hyvässä parisuhteessa on seksiä? Onko seksiä pakko olla? Tehdäänkö nykyään seksistä turhan kaupallista? Seurustelin aikaisemmin vähän aikaa yhden miehen kanssa. Hänelle seksi tuntui olevan jonkin asteinen suoritus. Lisäksi hän halusi kokeilla kaikenlaisia ihmeellisiä asentoja jotka mun mielestä tuntuivat lähinnä ikäviltä. Siitä seksistä puuttui läheisyys kun tunsin kokoajan olevani pornoelokuvassa loistavien lamppujen alla keittiön pöydällä epämukavassa asennossa kaikkine virheineni ja paksuine reisineni... erittäin epäkiihottavaa. Ja eikä se sitten toiminutkaan kuten ehkä arvata saattaa. Tähän kuitenkin lisätäkseni huono seksi ei ollut syy erollemme.

Tyttöystäväni kanssa ei tälläistä ongelmaa ole. Kun meillä on seksiä koen olevani kaunis ja haluttava. Ja vastauksenani aikasempaan kysymykseeni, kyllä seksi on tärkeää mutta sen läheisyyden ja yhteen kuuluvuuden tunteen vuoksi. Ajattelin hurmata naiseni viikonloppuna, jotta hän voisi unohtaa omat murheensa ja alakulonsa, pitäähän elämässä olla muutakin sisältöä... vaikka se olisin sitten VAIN seksiä. :)