Mulla on yks todella rakas ystävä Pia joka puhuu aina et mun elämä on niin draaman täyteistä... Voihan se olla että Pian ja mahdollisesti ulkopuolisten silmissä asia onkin juuri näin. Pia on vakiintunut omassa parisuhteessaan ja viettää seesteisempää elämää ainakin kun vertaa muhun.. Pian elämään kuuluvat opiskelu, parisuhde ja oman kumppanin kanssa deittailu ja kodin sisustaminen sekä niiden ihan Mirri-kissa.

50er-retro-pin-up-schild-normal.jpg

Me nähtiin viikonloppuna Pian kanssa. Olin juuri edellisenä iltana ollut vanhan ystäväni Ollin kanssa baarissa ja seuraavan päivän darra oli sen mukainen. Niinpä mikä olisikaan ollut parempi tapa viettää sunnuntaita Pian kanssa kun mennä kiinalaiseen syömään.. ei muuten oltu ainoita Annankadun New Bamboo centerissä! Paikka oli ihan täpötäynnä luultavasti suureksi osaksi krapulaista jengiä. Harmikseni jouduin hiukan pettymään ruokaan vaikka tilasin sitä niin paljon ylistettyä curry tofua. Muuten ruoka vaikka olisikin menetellyt mutta siihen oli työnnetty sekaan selvästi pakasteesta vedettyjä vihreitä papuja ja porkkanoita.. miten ne nyt voi sopia curryn kanssa? no ei mun ollu nyt tässä tarkoitus arvostella kyseistä paikkaa sillä ruuasta huolimatta New Bamboo Center oli erittäin sympaattinen paikka ja jos nyt sitten vaan onnistuin valitsemaan väärän ruuan mistä tuota tietää.

Pialle kerroin elämässäni viime aikoina tapahtuneet käänteet. Lisäksi piti päivittää edellisen kostean illan tapahtumat. Pialle oli selvästi siinäkin jo sulattelemista että meillä meni Marian kanssa niin pian poikki mummin kuoleman jälkeen. Vielä lisää sulattelemista tuli kun kerroin miksi meille tuli ero. Taas sain kuulla ne valikoidut kommentit ettei mun elämä ainaan tylsää ole... välillä todella toivoisin että se olisi edes vähän tylsempää, sillä aina nää mun elämässä tapahtuvat kännähdykset ei välttämättä ole niin kamalan mukavia.. Lauantaina olin omasta puolestani päättänyt ulos lähtiessä että nyt mä pidän kivaa ja mä oon sen ansainnu! Kyl Ollilla oli varmasti mun seurassa kestäminen vaikka siis se herrasmiehenä tuli lohduttamaan mua koska kieltämättä olin lauantaina aluksi aika masentuneilla fiiliksillä. Tuli juotua viiniä ja siideriä ihan yli omien tarpeiden. 

Sunnuntai aamuna heräsin Ollin vierestä onneksi koska kuitenkin siihen ystävään voin luottaa. Mutta mun puhelimeen oli tupsahdellut kiimaisia känniviestejä ja olin vielä vastaillutkin niihin viesteihin. Muisti siinä alkoi pikkuhiljaa palailemaan. Olin baarissa käynyt erään herra X:n kanssa keskustelua siitä että mä tarviisin seksisuhteen ei mitään sitoutumisia tai toiseen tutustumista. Herra X oli ilmaissut kiinnostuksensa asiaan erittäin selvästi ja niin oltiin sitten vaihdettu numeroita. Mun onnekseni Olli oli kuitenkin raahannu mut mukaansa ulos baarista, siitä tietää siis tosiystävän se pitää susta huolta! Kotiin päästyäni olin mennyt tyhjentämään vatsansisältöni ihan tunteella ja simahtanut sitten sen jälkeen. Aamulla kun ryömin kylppäriin ja katsoin peiliin niin pakko myöntää ensin nauratti oma naamani ja sitten huomasin olevani edelleenkin humalassa... voi luoja en kestä itseäni. Siitä oli pakko kipittää alepan limuhyllylle. Siinä vaiheessa Olli jätti mut potemaan tulevaa mahtikrapulaa ihan keskenäni... miehet miten ne eivät näytä baari-illan jälkeen koskaan niin tyrmäävän räjähtäneiltä kuten me daamit osaamme? Epäreilua.

Herra X:ään olin tehnyt ilmeisesti jonkinlaisen vaikutuksen, koska heti sunnuntaina tuli tiedusteluja milloin tämä meidän seksisuhde voisi alkaa.

Kyllä tässä oli Pialle taas päivittelyn aihetta yhden sunnuntain verran.. Sanoinkin Pialle etten mä todellakaan etsi mun elämään draamaa sitä vaan tulee ilman tilaustakin, enkä välttämättä kamalasti nauti siitä aina... enkä ehkä aina itsekään tajua miten elän keskellä oman elämäni draamanäytelmää, vai komediaako tämä onkin? Onneksi sunnuntai ja viime viikko päättyi ilman lisädraamaa ihan turvallisesti Pian kanssa elokuvaa katsoen ja sitä limua lipittäen!

Ja se onkin sitten ihan toinen stoori miten tämä uusi viikko alkoi ;)