Hassua lukea tuota viimeisintä juttua minkä oon kirjottanu tos pari kuukautta sitten. Tuoltako se tuntui ennenkun tapasin herra Hurmurin.. 

No tarina meni siis niin että tapailimme muutaman kuukauden. Missään vaiheessa mulla ei tullu sellainen olo että tahtoisin siitä mitään en enempää. Se oli hirveen hyvä tyyppi ja näin mutta se kemia puuttuin. Herra tosin luuli että meillä sitä kemiaa olis ollu mut mä en sitä huomannu. En tuntenu siihen vetovoimaa ei tuntunu sille että ikävöisin sen lähelle kun oltiin erossa. Sittenhän se tapailu piti lopettaa ettei vaan toiselle olisi lähetellyt vääriä signaaleja. 

Tässä sitten eilen juttelin yhden mun kaverin kanssa siitä että millaista miestä oikeesti edes etsin. Noh en varsinaisesti etsi minkäänlaista. Katselen vain ympärilleni. Kuitenkin ajattelin että samapa tuo vaikka hyödyntäisinkin sitten sitä hemmetin profiilia siellä deittisivuilla. Eli treffi-ilmoitusta väsäämään sitten? Mun ilmoituksessa ei ole ollut tähän saakka mitään muuta kuin kuva ei mitään ilmoitusta. Kyllä silläkin yhteydenottoja on tullut ihan kiitettävästi mutta Suvin kanssa sitten eilen lähdettiin kaavailemaan mulle sitä ilmoitusta. Tietysti ensin tehtiin tutkimustyötä, että millaisia ilmoituksia muilla on.

Listasin asioita mitkä mua ärsyttää muiden ilmoituksissa:

1. Olen 30-vuotias miehenalku.

Vai miehenalku. Jumalauta kasva jo aikuiseksi. Mielestäni miehenalku on jotain 0-13 vuoden väliltä ja se joka väittää itsestään jotain muuta myöhemmällä iällä on ainoastaan lapsellinen mikä mahdollisesti heijastuu myöskin käytöksessä.

2. Olen JO työelämässä kiinni.

Ok. No toki silläkin on merkitystä että minkä ikäinen kirjoittaja on, mutta käsittääkseni on mahdollista valmistua ammattiin siinä n. 19 vuotiaana jonka jälkeen se ei ole JO työelämässä kiinni mielestäni ei ole ollenkaan ihmeellistä olla työelämässä. Pisteet laskevat sitten kirjoittajan iän mukaan. Jos profiilin takaa löytyy 30 vuotias jo työelämässä kiinni oleva henkilö niin huh huh.

3. Olisi kiva jos sulla olis loma-asunto Espanjassa, oma vene ja harrastat golffaamista.

Mikset vaan suoraan kirjoita että etsin rikasta naista?

4. Etsin rikasta naista.

Nojoo jos mul olis rahaa ni mitä saisin sillä sulta vastineeks? 

5. Naisten kutsuminen naaraiksi tai emännäksi 

tarvitseeko edes selittää? 

6. Etsin urheilullista naista. Itsekin vietän salilla joka päivä 6 tuntia aikaa.

eli siis seurustelisimme salilla? ja loppuajan pullistelisimme peilin edessä ja ihailisimme sun sixpackiä?

7. Sit löyty noita profiileja joissa on jotain laulujen sanoja. 

Joku oma teksti vois iskee paremmin naisiin. Toki jos kaveri on onnistunu kirjottaa jonkun lempparibiisin sanat profiiliinsa ni sit se saattaa olla ihan positiivinenkin yllätyskin, mut aika riskillä mennään. 


Listaa vois varmaan jatkaa vielä pitkällekin, mutta nää nyt ehkä ne pahimmat. Seuraavaksi sit voin alkaa suunnittelemaan omaa ilmoitustani. Jotain ehkä vähän siihen tyyliin että; etsin fiksua, huumorintajuista, rentoja ja reipasta koirasta. Mielellään nopeasti sitoutuisimme ja astelisimme alttarille ja sen jälkeen pullat uuniin. Olenkin kyllästynyt työhöni ja jäisin mieluusti kotiäidiksi ja elätettäväksesi. Onhan sinulla rahaa pitää huolta elintasostani. Pidän kovasti suklaasta ja raskauskiloja jaksan tuskin karistaa huonon itsekurini vuoksi joten aijon lihoa ja levitä. Olethan itse urheilullinen, hyvätapainen ja sinulla on hyvät hampaat etkä omaa pälvikaljua sillä kelpuutan vain valioyksilöt edes ensimäisille treffeille. Että näin! :)