Huomasin tuossa päivänä eräänä, että oon oikeesti aika onnellinen nyt. Osuutta asiaan on varmasti tuolla miehellä joka tupsahti mun elämään.

Nyt viime viikonloppu oli ihan poikkeuksellinen siinä mielessä että mulla ei ollut mitään sovittuja menoja eikä töitäkään. Kolmevuorotyön vuoksi joudun usein sopimaan menoni jo kuukausia tulevaisuuteen. Nyt siis saimme viettää ihan poikkeuksellisen paljon aikaa yhdessä. Pian tulee viisi kuukautta kuluneeksi siitä kun tapasimme Tyypin kanssa ja olen tässä ehtinyt pohtia ja huomata miksi on hyvä juttu olla parisuhteessa. Tai siis mistään parisuhteestahan me ei vieläkään olla virallisesti puhuttu.. mutta sitähän tämä nyt taitaa kuitenkin olla. Vähän piti listata omia näkemyksiä taas, eli:

  1. Saatavilla oleva seura. Kumppani on sellainen jota ei tarvitse suostutella ja haluaa joustaa mun työvuorojen mukaan ja tahtoo viettää kesälomaa samaan aikaan. Myös vähemmän yksinäisiä iltoja.
  2. Saatavilla oleva seksi! Vaikka joka päivä, monta kertaa... faktaahan se on että paneminen vaan pistää panettamaan enemmän. Kuivat kaudet sujuu ihan okei alun tuskastelun jälkeen.
  3. Hyvä seksi. Tutun kumppanin kanssa seksin laatu nyt vaan on parempaa kun tietää mistä toinen pitää.
  4. Joku haluaa suunnitella tulevaisuutta juuri sun kanssa. Elämä ei ole vaan päämäärätöntä hengailua kun sen jakaa toisen kanssa.
  5. Tuntuu ihanalta kun toinen sanoo rakastavansa, varsinkin jos itse tuntee samoin.
  6. Läheisyys... mutta sen kanssa ei sitten saisi mennä liiallisuuksiin jatkuva kiehnääminen alkaakin sitten vuorostaan ahdistamaan.
  7. Joku auttaa kotitöissä. Sun ei aina tarvii itte lähteä maitokauppaan tai laittaa pyykkei kuivuu.
  8. Pienet huomion osoitukset. Joku haluaa kantaa kauppakassit sun puolesta tai tuo sulle aamukahvit sänkyyn. Herättää sut halaamalla ja suukottelemalla. 
  9. Toinen on kiinnostunu sun mielipiteistä ja näkemyksistä. Osataan olla myös reilusti eri mieltä ilman että siitä syntyy väittelyä tai riitaa vaan pikemminkin antoisa keskustelu.
  10. Toinen pitää susta juuri sellaisena kun olet etkä todellakaan voi käsittää että mitä niin ihmeellistä sus oikeesti sen toisen mielestä on... mutta sitten huomaat että se tunne onkin molemmin puolinen.

Tämä lista nyt syntyi melko vaivattomasti. Täytyy varmasti kaivaa esille silloin kun toisen naama raivostuttaa niin muistaa sitten taas että miksi sitä tahtoo jakaa elämäänsä jonkun toisen ihmisen kanssa. 

Nyt nukkumaan huomenna alkaa taas yövuorot ja tehokas hoitaja saakin aamulla siis nukkua pitkään että jaksaa hoidella pikku potilaita koko seuraavan yön.