Koska listojen tekeminen on niin hirvittävän kivaa niin ajattelin listata vuoden 2015 kohokohdat;

-Tammikuussa oli Tukholman risteily pitkästä aikaa, ja mukavaa oli! 

-Helmikuussa käytiin Ed Sheeranin keikalla Tallinnassa! Oi se oli ihanaa, panisin, löysin sisäisen teinifanittajani. Helsingin keikkaa odotellessa! Lisäksi ystävän valmistujaiset ystävänpäivänä. Ihana tunnelma siellä. 

- Maaliskuun 9. päivä otin suunnaksi Meksikon! Chiapas, Palenque ja San Cristobal, Tuxtla CHECK! 

- Huhtikuussa keittiön remontti alkoi olla voiton puolella... vaikka täällä tuntuu olevan ikuinen remontti. Kesken se on edeleen mitäs sitä kieltämään. Lattialistaa sun muuta pientä puuttuu vielä.

- Helsingin historiapläjäys opettajaopiskelijakaverini kanssa, toukokuussa. Kävimme kansallismuseossa sekä tutustuimme tärkeiden rakennusten ja paikkojen historiaan. Lisäksi teatteria äidin kanssa ja ravintolassa syömistä yltäkyllin. Mitä laskin käyneeni toukokuussa x2 brunssilla ja x3 ulkona syömässä. Ravintola Sandron brunssi on kyllä yliveto! Suosittelen!

- Kesäkuu aloitettiin tädin 50-vuotis päivät Saimaan rannalla. Lisäksi mukava juhannus vaikka hemmetin kylmää ja sateista olikin, jopa Turussa minne eksyttiin kavereiden kanssa. Lisäksi pridet kesäkuun huipuksi. Puistojuhlat ainakin olivat superonnistuneet, ensi vuonna uudelleen!

- Heinäkuussa kävimme Suomenlinnassa piknikillä, muutettiin mun sisko Helsinkiin ja biletettiin Summer Soundeilla. Lisäksi mun ihana siskon tyttö tuli viihdyttämään mua. Käytiin rannalla ja Linnanmäellä, matkustettiin bussilla ja keinuttiin leikkipuistossa.Tyyppi täytti 33 vuotta, mun pappa <3 Tyyppi siirsi myös tavaransa virallisesti mun nurkkiin.

-Elokuussa oli kesäloma. Ihanaa. Loma aloitettiin Tyypin ja frendien kanssa viikonlopulla Porissa ja Yyterissä. Viikko kotiseuduilla ja mökillä tuli tarpeeseen. Flow-festareiden jälkeen suunnistimme Georgiaan rakkauslomallemme. Eli Tbilisi ja Batumi nähty, erityisen hieno kokemus oli Tbilisi! Ehdinpä siinä Kouvolassakin kummityttöä ja hänen ihanaa mammaansakin käydä tapaamassa.

-Syyskuussa oli sitten paluu arkeen. Kävimme Stand up festareilla katsomassa esitystä Apollossa. Kuun lopussa tuli käytyä vielä mökillä viimeisen kerran fiilistelemässä pimeitä iltoja ja muuttuvia luonnon värejä.

-Lokakuussa vietettiin aikaa siskosten kesken, esim. shoppailun, brunssin ja punaviinin voimin. Kuun puolivälissä käytiin kavereiden kanssa Tallinnan bileristeilllä.. edelleen on sen verran tuoreessa muistissa tuo reissu, että ei tarvitse ihan heti lähteä uudelleen. Halloweenin vietin vanhempieni kanssa kun tulivat tänne päin välillä käymään. 

-Marraskuussa meinasi kaamos ottaa vallan, mutta meillä oli onneksi Malesian matka ja pääsimme päiväntasajan auringon alle piristäytymään. Mahtava Kuala Lumpur sekä Borneon saari nähty. Vaikka Borneolta löytyisi vielä paljon nähtävää tulevia reissuja ajatellen :D

-Joulukuussa vietettiin pikkujouluja, käytiin joulumarkkinoilla, postiteltiin joulukortteja sekä toimittiin joulutonttuna. Useamman reissun joutui tekemään että kaikki lahjat sain toimitettua perille saakka. Joulu meni töissä pikkupotilaita hoidellen ja uusi vuosi juhlittiin sitten vähän turhankin railakkaasti. Huh! 

Kaikenkaikkiaan hyvä vuosi. Tässä siis vain kohokohdat ja tärkeimmän visiitit. Paljon sitä ehtii tehdä kun on tehokas! Toivottavasti muillakin on ollut ikimuistoinen vuosi mitä on mukava lämmöllä muistella. Tästä se on hyvä ponnistaa kohden seuraavaa vuotta ja uusia haasteita :)