Tässä siis lista ihan mun omista henkilökohtaisista suosikki treffipaikoista. Ja koska siis asustelen täällä Helsingissä niin nämä paikatkin löytyvät täältä. Ja näihin paikkoihin lähtisin siis ihan ehdottomasti ensimäisille treffeille, koska ensimäisiltä treffeiltä en odota mitään kikkailua tai vaivannäköä koska tarkoituksena on vain tutustua uuteen ihmiseen ja tsekata onko edes mitään kemiaa.

1. Mattolaituri Kaivopuistossa. Jos treffit sattuvat aurinkoiselle kesäpäivälle niin tää paikka on ihana ensin voi vähän kävellä puistos ja sit mennä siiderille. Jos treffit venyy niin voi ostaa jotain syötävääkin ja samalla saa kivasti aurinkoa. Eikä terassilla ole kovaa taustameteliä mikä häiritsisi juttelua.

2. Teerenpeli Kampissa on kiva chillailu paikka. Sieltä saa hyvää niiden oman panimon siideriä ja voi tilata ruokaakin . Tosin viikonloppuisin paikka on ihan täynnä ja siinä samalla melutasokin nousee yllättäen. Tunnelmallinen paikka varsinkin talvella kun lumi pyryttää ikkunan takana. Jos treffeillä on mukavaa niin voi sitten jatkaa lähellä olevaan Navy Jerrys nimiseen baariin ja siellä voi jatkaa sitten yön pikkutunneille saakka.

3. Llhamas Iso Roballa. Ihana Meksikolaistyylinen ja tunnelmallinen mesta missä roikkuu katosta keinuja ja on mukavat sohvat missä istua mukavasti ja tehdä tuttavuutta. On siellä terassikin kesällä. 

4. Alppipuisto on mun mielestä paras puisto Helsingissä. Muutama kylmä siideri mukaan ja puistoon nauttimaan kesästä. Siitä on sitten helppo poiketa vaikka Linnanmäellä maailmanpyörässä jos huvittaa. Vaihtoehtoisesti Sibeliuksen puistossa Töölössä on Cafe Regatta joka on älyttömän sympaattinen ja suloinen paikka, mutta sieltä ei sitten alkoholia saa ollenkaan ja käteisellä pitää maksaa. 

5. Kampin keilahalli. Tätä mietin pitkään ja päädyin sitten kuitenkin laittamaan tän tähän listalle. Tämä vaihtoehto on edellisiä kalliimpi mutta sopii tyypeille jotka haluavat jotain helppoa tekemistä treffeille ja pelkäävät hiljaisia hetkiä jos keskustelu ei käynnistykkään. Silloin toiminnalliset treffit sopivat hyvin. Viikonloppuisin kannattaa varata rata etukäteen niin ei sitten käy nolosti. 

mattolaituri-30-normal.jpg

Huonoja vaihtoehtoja mun mielestä on ravintolat. Itse ainakaan en tykkää lähteä vartavasten syömään vieraiden ihmisten kanssa koska oikeesti veitsen ja haarukan käytöstä saattaa tulla hankalaa ja kiva sit jos joku salaatti jää hampaisiin kiinni tai tomaattikastiketta poskelle. Syömään voi mennä toisilla treffeillä jos treffikumppani on hyväksi havaittu. Toinen huono voihtoehto on mennä leffaan miten siinä nyt toiseen tutustuu kun istuu pimeässä leffateatterissa. Kylpylä tai uimaranta ovat myös huonoja paikkoja varsinkin mun ruholla en välttämättä ole edukseni ja tunnen oloni varmasti lähinnä vaivautuneeksi maitovalaaksi. Bikineissä keikkuminenkin käy sen jälkeen kun ollaan päästy ensin koeajolle vällyjen väliin. Myöskään en omiin vakiopaikkoihini lähtisi ensimäisille treffeille ettei vaan törmää tuttuihin heti.

Kerran olin treffeillä yhden tyypin kanssa talven ensimäisen kunnon lumipyryn jälkeen. Lähdettiin ajelemaan ympäri Helsinkiä ja katsomaan millaisen muodonmuutoksen lumimyrsky oli saanut aikaan ja sitten käytiin kaakaolla. Nekin olivat ihan hauskat treffit, tosin muuten meillä ei synkannut yhtään eikä toisille treffeille tarvinnut sitten enää lähteä. 

Viime viikonloppuna tapasin tyypin jonka kanssa treffit menivät täydellisen pieleen. Aluksi se tyyppi vaikutti oikein kivalle ja jotenkin päädyttiin makuuhuoneen puolelle puuhastelemaan. Ei siin seksis ollu mitää kemiaa, selkeesti haluttiin ihan erilaisia asioita. Mutta eihän se tyyppi sitä tajunnu vaan halusi heti uusintakierrokselle. Nyt ei muuta kun yritän aktiivisesti hakeutua siitä eroon. Ehkäpä se nyt jo olis tajunnu että meillä ei kyllä ole minkäänlaista tulevaisuutta. 

Hei tyypit kertokaa ihmees omia suosikki tai inhokki paikkojanne käydä treffeillä! Mielenkiinnolla kuulisin ja kävisin testaamassakin :)